""

Ülkü Ocaklarından Hatay’a çadır kent « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 18:26

Ülkü Ocaklarından Hatay’a çadır kent

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Hatay’da depremzedeler için kurulan çadırkent depremzedelerin hizmetine sunuldu.

Ülkü Ocaklarından Hatay’a çadır kent
Son Güncelleme :

17 Şubat 2023 - 16:49

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı İrfan Şahbaz, her zaman devletin ve milletin yanında olduklarını belirterek, acılarını paylaştıklarını söyledi. Başkan Şahbaz, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatlarıyla, depremin ilk saatlerinden itibaren milletimize elimizi uzatmaya devam ediyoruz. Bölgedeki barınma ihtiyacı için üretilen çadırlar ve sobalar ile AFAD koordinasyonunda Hatay’da Çadır Kentlerimizin kurulumu tamamladık, Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte depremzede vatandaşlarımıza yemek ikramlarında bulunduk. Devletimizin ve Milletimizin her daim yanında ve emrindeyiz.” dedi. Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.