""

Ülkü Ocaklarından şehit ailesine taziye ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:30

Ülkü Ocaklarından şehit ailesine taziye ziyareti

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman ve yönetim kurulu üyeleri 29 Ekim tarihinde Hakkari’nin Çukurca İlçesi kırsalında bölücü örgüt PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Oğuzhan Kula’nın Sorgun İlçesi Doğankent Kasabasında ki baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Ülkü Ocaklarından  şehit ailesine taziye ziyareti
Son Güncelleme :

17 Kasım 2016 - 7:00

Daha sonra Şehidin kabrini ziyaret eden Küçükduman ve beraberindekiler şehit için dua okudu.
Aileye taziyelerini bildiren Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, Şehit Oğuzhan Kula’nın ailesinin üzüntüsünü derinden hissettiklerini belirterek, kendilerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Küçükduman,”Vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesinde bölücüler ve hainler asla emellerine ulaşamayacaklardır. Elbette ateş düştüğü yeri yakıyor.
Acımız çok büyük. Fakat şehitlerimizin yakınları gazilerimiz bizim başımızın tacıdır. Hain örgüte karşı şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Onların geride bıraktıkları aileleri bizim ailelerimizdir. Bizler her zaman şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Hainler ise kendi kanlarında boğulacaktır.”dedi.
Kula, ailesi de ziyaretlerinden dolayı Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman ve beraberindekilere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.