""

Umre kayıtları sürüyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:37

Umre kayıtları sürüyor

Yozgat il ve ilçelerinde umre kayıtları sürüyor. İl Müftüsü Salih Sezik, 3 Ekim tarihinde başlayan umre turları hakkında bilgi verdi.

Umre kayıtları sürüyor
Son Güncelleme :

23 Ekim 2018 - 11:14

Yozgat il ve ilçelerinde umre kayıtları sürüyor. İl Müftüsü Salih Sezik, 3 Ekim tarihinde başlayan umre turları hakkında bilgi verdi.
İl Müftüsü Salih Sezik, umre kayıtlarının devam ettiğini söyledi. Müftü Sezik, “Yurt genelinde olduğu gibi Yozgat ve ilçelerinde de 2018-2019 yılı umre kayıtları devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda Diyanet İşleri Başkanlığımız kalite ve güvenden ödün vermeden, yılların vermiş olduğu tecrübe ile birlikte umreye gitmek isteyen vatandaşlarımızın umre ibadetlerini gönül rahatlığı ile yapmalarına vesile olmak amacı ile kayıtlara devam etmektedir” diye konuştu.
Umre turları hakkında bilgi veren Müftü Sezik, “Umre turları, “Otel Tip 7-11-14 Günlük Turlar”, “Yürüme Mesafeli 15-20 Günlük Turlar”, “Servisli 15-20-24 Günlük Turlar”, “Yarıyıl Tatili Yürüme Mesafeli Turlar”, “Servisli 11 Günlük Turlar”, “Üniversite Öğrencilerine Yönelik 7 Günlük Turlar” ve “Kudüs Bağlantılı 16 Günlük Turlar” olarak düzenlenmiştir. Belirtilen program türlerinden birini seçip ücretini anlaşmalı bir bankaya o tura ait hesaba yatırdıktan sonra İl Müftülüğümüze veya İlçe Müftülüklerimize müracaat etmeleri gerekmektedir. Ya da (hac.diyanet.gov.tr) adresinden kayıtlarını yaptırabilirler. Ramazan ve Şevval ayına ait turlar daha sonra belirlenecektir. Umre tur ve fiyatları hakkında geniş bilgi almak isteyen vatandaşlarımız İl Müftülüğümüze veya İlçe Müftülüklerimize başvurabilirler” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.