""

Umre yolcuları dualarla uğurlandı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:04

Umre yolcuları dualarla uğurlandı

Umre ibadetlerini yerine getirmek üzere Yozgat’tan yola çıkacak umre yolcuları için uğurlama programı düzenlendi.

Umre yolcuları dualarla uğurlandı
Son Güncelleme :

11 Şubat 2024 - 18:14

Umre ibadetlerini yerine getirmek üzere Yozgat’tan yola çıkacak umre yolcuları için uğurlama programı düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile kutsal beldelere gidecek 65 kişilik umre kafilesi için İl Müftülüğü önünde düzenlenen törende, okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası İl Müftüüsü Ali Gülden dua etti.

Duygusal anların yaşandığı uğurlama töreninde konuşan İl Müftüsü Ali Gülden, “Umre yolcularımıza Allah’tan makbul bir umre nasip etmesini ve hayırla gidip, sağ salim dönmelerini temenni ediyoruz. Sizlerden o mübarek beldelerde, duaların kabul olduğu topraklarda başta şehitlerimiz için, mazlum Filistin ve Gazze için, İslam alemi için dua istiyoruz. Allah umrenizi mebrur, ibadetlerinizi kabul eylesin.” ifadelerini kullandı.

Umre yolcuları, kutsal topraklara gideceklerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Çok mutluyuz. İnşallah sağ salim gider geliriz.”ifadelerini kullandı.

Okunan duaların ardından umre yolcuları yakınları ile vedalaşarak otobüslerle Ankara’ya hareket etti

Uğurlama törenine; Belediye Başkanı Celal Köse ve umrecilerin çok sayıda yakınları da katıldı. Haber: Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.