""

Uyar ve Cansever ailelerinin mutlu günü « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:21

Uyar ve Cansever ailelerinin mutlu günü

Yozgat Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Büşra Nur Uyar, mutluluğa ilk adımı attı. Uyar, Ali Cansever ile nişanlandı.

Uyar ve Cansever ailelerinin mutlu günü
Son Güncelleme :

22 Ekim 2018 - 7:00

Yozgat Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Büşra Nur Uyar, mutluluğa ilk adımı attı. Uyar, Ali Cansever ile nişanlandı.
Genç çiftin nişanı İnci Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Evlilik yolunda attıkları ilk adımda genç çifti ailesi, sevenleri, arkadaş ve akrabaları yalnız bırakmadı.
Yozgat Haber Gazetesi sahibi Ruhi Bacanlı ile Başyazarı Ali Açıkgöz de Büşra Nur Uyar ile Ali Cansever’in nişan yüzüklerini taktı.
DOYASIYA EĞLENDİLER
Nişan törenine katılan eş, dost, akraba ve arkadaşlar Büşra Nur Uyar ile Ali Cansever’in mutluluklarına ortak oldu. Genç çiftin mutlu gününde sevenleri onlarla birlikte doyası eğlendi.
SARIKAYA DA KATILDI
Türk Halk Müziği Sanatçısı Mümin Sarıkaya’da Büşra Nur Uyar ve Ali Cansever’i bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Sarıkaya, genç çiftin nişanına gelerek onlara mutluluk diledi.
TÜRKÜ SÜPRİZİ
Büşra Nur Uyar’ın ağabeyi ses sanatçısı Nevzat Uyar’da kardeşinin bu mutlu gününde büyük bir sürpriz yaptı. Ağabey Uyar nişanda kardeşine sürpriz yaparak türkü okurken kızı Zeynep Eyşan Uyar’da babasına eşlik etti.
MUTLULUKLAR
DİLİYORUZ
Bizde Yeniufuk Gazetesi olarak Büşra Nur Uyar ve Ali Cansever’e evlilik yolunda atmış oldukları bu ilk adımda bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.