""

Uyuşturucu ile mücadele toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:09

Uyuşturucu ile mücadele toplantısı yapıldı

Sarıkaya Kaymakamlığı tarafından uyuşturucu ile mücadele toplantısı yapıldı.

Uyuşturucu ile mücadele toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

10 Kasım 2018 - 7:00

Sarıkaya Kaymakamlığı tarafından uyuşturucu ile mücadele toplantısı yapıldı.
Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yuşa Kılınç, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Topkaya, Cumhuriyet Savcısı Oğuz Saylam, ve uyuşturucu ile mücadelede görevli kurum müdürleri katıldı.
Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan toplantıda yaptığı açıklamada, ailelerin ve toplumun karşılaşabilecekleri çeşitli risklere yönelik önlemler alınması gerektiğini söyledi.
Kaymakam Özcan daha sonra “Uyuşturucu ile mücadele devlet yöneticilerimizin öncelikli olarak odaklandıkları konuların başında gelmektedir. Devletimizin terör örgütlerine karşı verdiği çok boyutlu, kararlı ve başarılı mücadelesi bu örgütlerin gerek finansmanında gerekse insan kaynağının temininde kullandığı uyuşturucu ticaretini büyük oranda engellemiştir” diye konuştu.
Daha Sonra Toplantıda, İlçe Sağlık Müdür Vekili Dr. Osman Nergiz tarafından uyuşturucuyla mücadele, bağımlılıklar ve alınacak tedbirler hakkında sunum yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.