""

Uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 06:19

Uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesine bağlı Narkotim ekipleri ile Şefaatli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerininortaklaşa yürüttükleri uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan iki şüpheliden birisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

15 Kasım 2016 - 7:00

Edinilen bilgiye göre, Polis ekipleri, Ö.T VE H.İ isimli şüphelilerin Şefaatli ilçesine uyuşturucu madde getirip satacakları yönünde bilgiye ulaştı. Ekipler, yaptıkları çalışma kapsamında şüpheli şahısları yakalamak için oluşturulan uygulama noktasında yakalamak isterken, şüpheliler, tüm uyarılara rağmen kullandıkları araçla birlikte kaçmaya çalıştı.
Dur ihtarına uymayarak kaçmaya devam eden şüphelileri takibe alan ekipler, şüphelilerin kaçma esnasında araçtan dışarı bir şeyler attıklarını fark etti. Şüpheliler uzun kovalamacanın ardından polis ekipleri tarafından araç lastiklerine ateş edilerek durdurulup gözaltına alındı.
Zanlıların kaçarken araçtan yere attıkları maddeler inceleyen ekipler, 15 adet uyuşturucu hap ve satışa hazır vaziyette 4 fişek sentetik kannabionid (bonzai) maddesi olduğunu tespit etti.
Öte yandan, Ö.T isimli şüphelinin il merkezinde bulunan ikametinde yapılan aramalarda; Uyuşturucu Madde ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen şeffaf poşetler içerisinde 318 adet uyuşturucu haplar, 7.14 gram madde sentetik kannabionid (bonzai) maddesi ve 2.91 gram olan hint keneviri bitkisi tohumu ve 1 adet KİNG marka hassas terazi bulunarak el konulduğu belirtildi.
Ö.T, H.İ Şüpheli şüpheliler, emniyetteki işlemlerininardındanmahkemeye sevk edildi.
Ö.T isimli şüpheli, adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, H.İ isimli zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yozgat Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise halkın ve gençlerin geleceğini karartan ve zehir eden uyuşturucu tacirlerine karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceği ifade edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.