""

Uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 15:10

Uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesine Bağlı Narkotim ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu madde satışı yaptıkları tespit edilen 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

05 Ocak 2017 - 7:00

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis ekipleri, Yozgat Merkezde uyuşturucu madde ile etkin mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, çevre illerden uyuşturucu madde temin ederek üniversite ve terminal bölgesinde satış yaptıkları tespit edilen O.G, E.V.Ü, F.İ, Y.T ve Y.K isimli şüphelileri düzenledikleri operasyonda gözaltına aldı. Polis ekipleri şüphelilerin üzerlerinde ve ikamet adreslerinde yaptıkları aramalarda, 7 adet satışa hazır vaziyette sentetik kannabionid maddesi (Bonzai) 2 adet gazete kağıdı içerisinde esrar maddesi ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.