""

Uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli şahıs tutuklandı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:00

Uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli şahıs tutuklandı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda E.E., isimli şüpheli tutuklandı.

Uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli şahıs tutuklandı
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 16:22

Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Jandarma ekipleri; Ankara-Yozgat Karayolu üzerinde bir otomobilde şüpheli bulunan bir şahsı yakalandı.
Saray mevkiinde gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli şahsın aracında ve üzerinde yapılan aramalarda dikkat çekici miktarda uyuşturucu madde ve diğer yasa dışı malzemeler ele geçirildi. Operasyonda şu malzemeler bulundu: 134,8 gram metamfetamin cinsi uyuşturucu madde, 4 adet kaptagon cinsi uyuşturucu madde, 7 adet sentetik ecza, 1 adet Colt marka 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 8 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 4 adet 7.65 mm çapında tabanca fişeği, 2 adet payp uyuşturucu kullanma aparatı, 3 adet cep telefonu, 20.800 TL suçtan elde edilen gelir.
Operasyonda yakalanan şüpheli şahıs olan E.E. isimli şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Yozgat Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadelede azim ve kararlılıkla çalışmaların sürdürüleceği vurgulandı./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.