""

Uyuşturucu ticareti yapan şahıslar yakalandı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:29

Uyuşturucu ticareti yapan şahıslar yakalandı

Uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen iki kişi Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Uyuşturucu ticareti yapan şahıslar  yakalandı
Son Güncelleme :

21 Nisan 2024 - 15:07

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımıyla mücadele kapsamında başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında (E.G.) ve (M.G.) isimli şüpheli şahısların uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edildi.
Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramada ise önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Toplamda 5,70 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, 50 ml sıvı kannabinoid (bonzai elde edilen madde), 8 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 adet muşta ele geçirildi.
Şüphelilerden (M.G.) tutuklanarak cezaevine konulurken, (E.G.) serbest bırakıldı. Yozgat İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; bu operasyonun uyuşturucu madde ticaretine karşı kararlı bir mücadelenin bir parçası olduğunu ve bu yönde çalışmaların azimle sürdürüleceğini vurgulandı./ Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.