""

Uyuşturucudan 2 kişi tutuklandı « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 19:15

Uyuşturucudan 2 kişi tutuklandı

Yozgat’ta uyuşturucu madde satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Uyuşturucudan  2 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

03 Mart 2017 - 7:00

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda, bir araç içerisinde Ankara’dan Yozgat’a uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşıldı.
Bilgi üzerine yapılan operasyonda durdurulan araçta arama yapıldı. Yapılan aramada 50 adet uyuşturucu hap, 1 kilo 96 gram esrar maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgile olarak araçta bulunan A.Ö. ve M.P. isimli 2 şüpheli emniyetteki sorgulamalarının ardından Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. A.Ö ve M.P. mahkemece tutuklanarak cevaevine konuldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.