""

Uzman doktorlar çalışacakları ortamı yerinde inceledi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:14

Uzman doktorlar çalışacakları ortamı yerinde inceledi

Yozgat’ta 1 Ocak tarihinde açılması planlanan Yozgat Şehir Hastanesi’nde çalışacak olan uzman doktorlar, çalışacakları bölümleri yerinde görüp, kullanacakları cihazları inceledi.

Uzman doktorlar çalışacakları  ortamı yerinde inceledi
Son Güncelleme :

15 Kasım 2016 - 7:00

Yozgat Şehir Hastanesi açılmadan uyum sürecini hızlandırmak, hastanede kullanılacak cihazların tanıtımı, motivasyonu yüksek tutmak için, uzman doktorlar Yozgat Şehir Hastanesinde, çalışacakları bölümleri bina içerisindeki yerlerini görerek, cihazları incelediler.
Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca yaptığı açıklamada, vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilmenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “ Yozgat Şehir Hastanesi Yozgat’ta sağlığın değişim yüzü olacak.
Güler yüzlü, şikâyetsiz, kuyruksuz, kolay erişebilir hastane felsefemizle çalışmalarımız büyük bir hız ve gayretle devam ediyor. Uzman doktorlarımız bu değişim sürecinin her basamağında yer aldılar.
Yine Şehir Hastanemize uyum süreçlerini kolaylaştırmak, kullanılacak oldukları cihazları yerinde görmelerini sağlayarak, görüşlerini alarak çalışmalarımızı planladık.
Cihazların kullanılabilirliği, çalıştıkları bölümün bina içerisindeki yeri, yaşanılabilecek sorunlar ve çözüm önerileri gibi çalışmalarımızı uzman doktorlarımızla yaptık” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.