""

Vali Özkan: 23 Nisan İstiklal mücadelesinin en önemli dönüm noktasıdır « Yeniufuk Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 07:35

Vali Özkan: 23 Nisan İstiklal mücadelesinin en önemli dönüm noktasıdır

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında 23 Nisan Bayramının önemine değindi.

Vali Özkan: 23 Nisan   İstiklal mücadelesinin en önemli dönüm noktasıdır
Son Güncelleme :

22 Nisan 2024 - 18:17

Vali Özkan, “Aziz Milletimizin dünyaya nakşettiği benzeri görülmemiş İstiklal mücadelesinin en önemli dönüm noktası olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz.
Sevgili Çocuklar, kahraman bir milletin çocukları olarak sizler, ülkemizin umudu ve istikbalisiniz. Unutmayın ki, geleceğimiz sizlerin omuzlarında yükselecek, sizlerin azmi ile ülkemiz daha da ilerilere gidecektir. Size emanet edilen bu vatana sahip çıkıp sizden sonraki nesillere layıkıyla teslim etmeniz en büyük temennimizdir.Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyor, bugünlerde emeği olan, bugünlerde yüreği olan başta Cumhuriyetimiz’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, ülkemizin ve bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Bayramınız kutlu olsun.”dedi./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.