""

Vali Özkan, İncelemelerde bulundu « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 01:01

Vali Özkan, İncelemelerde bulundu

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tokat’ın Sulusaray ilçesi merkezli gerçekleşen 5.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen Kadışehri ilçesine bağlı Dikmesöğüt Köyü’nde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.

Vali Özkan, İncelemelerde bulundu
Son Güncelleme :

19 Nisan 2024 - 18:00

Vali Özkan, devletin tüm kurumları ile milletinin emrinde olduklarını belirterek, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Vali Mehmet Ali Özkan, depremin etkilediği bölgelerde yerinde incelemelerde bulunmak üzere harekete geçti. Özkan, Kadışehri ilçesine bağlı Dikmesöğüt Köyü’nde hasar tespit çalışmalarını yakından takip etti.
İncelemeler sırasında Vali Özkan, köy sakinleriyle birebir görüşerek yaşadıkları zorlukları dinledi ve ihtiyaçlarını belirledi. Vatandaşların mağduriyetlerini en aza indirmek için gerekli adımların atılacağını vurgulayan Vali Özkan, devletin tüm kurumlarının depremzedelerin yanında olduğunu ifade etti.
Özkan, yaptığı açıklamada, “Devletimiz, depremden etkilenen bölgelerde gerekli tüm tedbirleri almaktadır. Bizler de sahadayız ve vatandaşlarımızın yanındayız. Milletimizin huzuru ve güvenliği için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi./Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.