Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Özkan, İncelemelerde bulundu

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tokat’ın Sulusaray ilçesi merkezli gerçekleşen 5.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen Kadışehri ilçesine bağlı Dikmesöğüt Köyü’nde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tokat'ın Sulusaray ilçesi merkezli gerçekleşen

Vali Özkan, devletin tüm kurumları ile milletinin emrinde olduklarını belirterek, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Vali Mehmet Ali Özkan, depremin etkilediği bölgelerde yerinde incelemelerde bulunmak üzere harekete geçti. Özkan, Kadışehri ilçesine bağlı Dikmesöğüt Köyü’nde hasar tespit çalışmalarını yakından takip etti.
İncelemeler sırasında Vali Özkan, köy sakinleriyle birebir görüşerek yaşadıkları zorlukları dinledi ve ihtiyaçlarını belirledi. Vatandaşların mağduriyetlerini en aza indirmek için gerekli adımların atılacağını vurgulayan Vali Özkan, devletin tüm kurumlarının depremzedelerin yanında olduğunu ifade etti.
Özkan, yaptığı açıklamada, “Devletimiz, depremden etkilenen bölgelerde gerekli tüm tedbirleri almaktadır. Bizler de sahadayız ve vatandaşlarımızın yanındayız. Milletimizin huzuru ve güvenliği için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi./Ferhat ÖZER

Reklamı Geç