""

Vali Özkan incelemelerini sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:34

Vali Özkan incelemelerini sürdürüyor

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tokat Sulusaray merkezli depremin ardından, Yozgat’ta depremden etkilenen ilçe ve beldeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Vali Özkan  incelemelerini  sürdürüyor
Son Güncelleme :

21 Nisan 2024 - 15:08

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tokat Sulusaray merkezli gerçekleşen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından etkilenen Kadışehri İlçesi’ne bağlı Halıköy Beldesi’nde incelemelerde bulundu. Dün gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bugün tekrar bölgeye giden Vali Özkan, çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlara moral verdi.
Vali Özkan, bölgedeki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, depremin ardından sahada yapılan hasar tespit çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığını vurgulayan Vali Özkan, hasarlı evlere girmemeleri konusunda vatandaşları uyardı.
Deprem sonrası bölgede oluşan hasarın en kısa sürede giderilmesi için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ifade eden Vali Özkan, devletin tüm imkanlarının depremzedelerin yanında olduğunu belirtti. Ayrıca, afet sonrası ihtiyaçların karşılanması ve zararın en aza indirilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını dile getirdi.
Vali Özkan, incelemelerin ardından bölgeden ayrılırken, vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmaların devam edeceğini vurguladı./Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.