""

Vali Özkan makamını 7.sınıf öğrencilerine devretti « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 18:45

Vali Özkan makamını 7.sınıf öğrencilerine devretti

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Valilik makamını temsili olarak Yozgat Merkez Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencileri Zeynep Yaren Gönül ve Egemen Ar’a devretti.

Vali Özkan makamını  7.sınıf öğrencilerine devretti
Son Güncelleme :

23 Nisan 2024 - 17:52

Bu özel günün anlamına uygun olarak gerçekleşen bu devir teslimde, çocuk Vali Zeynep Yaren Gönül ve Egemen Ar, Valilik görevini büyük bir ciddiyetle yerine getirdi.
Çocuk Vali Gönül ve Ar, bu önemli görevi büyük bir ciddiyetle yerine getirdi. Valilik koltuğuna oturduklarında, çocuklara yönelik sportif faaliyetlerin artırılması için projelerin hazırlanması talimatını verdiler. Ayrıca, 23 Nisan’ın ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önemini vurgulayarak, Atatürk’ün bu özel günü dünya çocuklarına armağan ettiğini hatırlattılar.
Vali Mehmet Ali Özkan, çocuklarla yakından ilgilenerek günün anısına çeşitli hediyeler verdi. Bu tür etkinliklerin, çocukların yönetim ve sorumluluk duygularını geliştirmek adına önemli olduğunu belirtti. Öğrenci valilere ve tüm katılımcılara teşekkür ederek etkinliği sonlandırdı./Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.