""

Vali Özkan valilik personeli ile bayramlaştı « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 01:01

Vali Özkan valilik personeli ile bayramlaştı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 9 günlük bayram tatilinin ardından haftanın ilk mesaisinde Valilik personeli ile tek tek bayramlaştı.

Vali Özkan valilik personeli ile bayramlaştı
Son Güncelleme :

15 Nisan 2024 - 18:23

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 9 günlük bayram tatilinin ardından, personel ile bir araya gelerek, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu daha nice bayramlara erişmelerini dileklerini iletti.
Vali Özkan, bayramlaşma esnasında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, Valilik personeliyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Vali Özkan, toplumun her kesiminden geleneksel bayramlaşma geleneğini sürdürerek, birlik ve beraberliği pekiştirmenin önemine dikkat çekti.
Vali Özkan, ayrıca, Valilik personeline teşekkür ederek, görevlerini titizlikle yerine getirmelerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. /Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.