""

Vali Polat duyarsız kalmadı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 16:33

Vali Polat duyarsız kalmadı

Yozgat Valisi Ziya Polat, sosyal medya hesabından, “Vali amca seni köyümüze bekliyoruz, seni çok seviyoruz” diyerek seslenen Yozgat’ın Yerköy ilçesine bağlı Gündoğdu köyünde yaşayan Elif Nisa Yozgat’ın isteğini kırmayarak köydeki çocuklarla buluştu.

Vali Polat duyarsız kalmadı
Son Güncelleme :

18 Ağustos 2022 - 17:50

Yerköy ilçesine bağlı Gündoğdu köyünden mesaj gönderen Elif Nisa Yozgat ve arkadaşlarını köyde ziyaret eden Vali Polat, çocuklara, çeşitli hediye verdi.
Vali Polat, gazetecilere, yaptığı açıklamada; Elif Nisa Yozgat’ın kendilerini köylerine davet ettiğini belirterek, çocukların davetini kırma gibi bir durumun söz konusu olamayacağını ifade etti.
Vali Polat, “Onlar bizim ve ülkemizin yarınlarıdır. Çocuklarımızın istekleri sadece benim için değil devletimizin tüm kurumları için emirdir, hepimiz onların emrindeyiz. İnşallah rabbim hayırlı güzel ömürler verir. Onların her daim yanında olmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Çocuklarımızın yarınlarına güzel bir anı bırakmak istedik. Tekrar Elif kızımıza ve diğer tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Bizi hatırlamışlar ve davet etmişler biz de tabii ki koşa koşa geldik. Mutlu ettiler bizi. İnşallah Rabbim’de onları her daim mutlu eder, yolları bahtları açık olsun.”ifadelerini kullandı.
Elif Nisa Yozgat da Vali Polat’ın sürpriz ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini ve sevindirdiğini belirterek, “Vali bey sizi çok seviyoruz köyümüze bekliyoruz demiştik. Geldiler bizi çok mutlu ettiler.” diye konuştu.
Vali Polat çocuklara, oyuncak, satranç takımı, mangala oyunu, futbol ve voleybol topu hediye etti.
Çocuklarla vakit geçiren Vali Polat daha sonra 2021 yılında Irak’ın Pençe Yıldırım Harekatı Bölgesinde terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen roket saldırısı soncu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Doğanay Çelik’in köyde yaşayan ailesini ziyaret etti. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.