""

Vali Polat, Şefaatli ilçesini ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:11

Vali Polat, Şefaatli ilçesini ziyaret etti

Yozgat Valisi Ziya Polat, ilçe ziyaretleri kapsamında Şefaatli ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Vali Polat, Şefaatli ilçesini ziyaret etti
Son Güncelleme :

24 Haziran 2022 - 17:33

Yozgat Valisi Ziya Polat, ilçe ziyaretleri kapsamında Şefaatli ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, yapılan yatırımları yerinde inceledi.
Şefaatli ziyaretinde ilk önce 2015 yılında Şırnak’ın Silopi ilçesinde şehit olan Polis Memuru Savaş Akyol’un ailesini ziyaret eden Vali Polat, Şehidimize Allah’tan rahmet, aileye başsağlığı diledi.
Vali Polat, KOP ve Şefaatli Kaymakamlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde oluşturulan Çilek Bahçesi’nde İncelemede bulunarak Kaymakam Muhammed Fatih Günlü’den bilgi aldı.
Polat, “Şefaatli ilçemizi kaz ve çilek merkezine dönüştüreceğiz. İlçe merkezi ve 10 farklı köyümüzde 33 dekar alanda çilek bahçesi oluşturacağız” dedi.
Daha sonra “Şefaatli Kazı ORAN ile Yetişiyor Projesi” kapsamında, tarımsal üretim merkezine dönüştürülen ve kaz üretimi yapılan eski cezaevi binasında incelemede bulunan Vali Polat, tesis ve kaz üretimi hakkında bilgi aldı.
Vali Polat, Şefaatli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni de ziyaret ederek, burada üretilen el dokuması kilimleri inceleyip kooperatifin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Cuma Namazını Şefaatli Merkez Yeşilyurt Caminde kılan Vali Polat, namaz sonrası ilçe halkı ve cami cemaati ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyip taleplerini aldı.
Polat, ilçe esnaflarını da ziyaret ederek, sohbet etti hayırlı işler dileğinde bulundu. Cemil MERMERTAŞ

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.