""

Vali Polat sürpriz yaptı « Yeniufuk Gazetesi

9 Mayıs 2024 - 13:22

Vali Polat sürpriz yaptı

Yozgat Valisi Ziya Polat, Sorgun Gençlik Derneği (SORGED) tarafından ‘Kitap Sizden Çay Bizden’ etkinliği kapsamında Yozgat Çamlığı Millî Parkı’nda bulunan gençlere sürpriz ziyarette bulundu.

Vali Polat sürpriz yaptı
Son Güncelleme :

26 Haziran 2022 - 14:03

Yozgat Valisi Ziya Polat, Sorgun Gençlik Derneği (SORGED) tarafından ‘Kitap Sizden Çay Bizden’ etkinliği kapsamında Yozgat Çamlığı Millî Parkı’nda bulunan gençlere sürpriz ziyarette bulundu.
Okuma kültürünü kazandırmak ve farkındalık oluşturmayı amaçlamanın yanı sıra ilimizin keşfedilmeyi bekleyen güzelliklerini gençlere tanıtmayı hedefleyen etkinlikte gençlerle sohbet eden Vali Polat, gençlere duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.
Sorgun Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz yaptığı açıklamada; “Kitap Sizden Çay Bizden” kitap okuma günlerimizle amacımız gençlere okuma kültürünü kazandırmak ve farkındalık oluşturmanın yanı sıra ilimizin keşfedilmeyi bekleyen güzelliklerini de gençlere tanıtmaktır. Kitap okumak, farklı dünyalara açılan kapıları aralamanın en iyi ve keyifli yoludur. Hiç göremeyeceğimiz yerleri görmek, şahit olamayacağımız hikayelerin içerisinde yaşamak, en doğru bilgilere ulaşmak adına atılabilecek en güzel adımdır. Gençlerinin kendini geliştirebilmenin ilk yolunun kitap okumak ve okuma alışkanlığının kazandırılması olduğunu çok iyi biliyoruz. “Kitap Sizden Çay Bizden” kitap okuma günlerimize Yozgat’ın farklı mekanlarında devam ederek, ilimizin keşfedilmeyi bekleyen güzelliklerini gençlere tanıtmaya devam edeceğiz. “Kitap Sizden Çay Bizden” kitap okuma etkinliğinin sonrasında Yozgat Çamlığı Milli Parkında muhteşem doğa ve çam ağaçların arasında ve yağmur altında yürümek çok keyifliydi. Doğa yürüyüşünün stresi azalttığının, yaşam gücümüzü ve sağlamlığınızı artırdığını, enerjimizi yükselttiğini, zayıflamamıza ve problem çözme yeteneğimize yardımcı olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle zaman zaman doğa yürüyüşleri düzenleyerek gençlerin sağlıklı yaşamlarına katkı sağlarken, sosyalleşmelerine de yardımcı oluyoruz. Sürpriz ziyaretinden dolayı, gençlere verdiği değer ve destekler için Sayın Valimize çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Alpaslan Demir

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.