""

Vali Yurtnaç: Amacımız kaliteli yol yapmak « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 16:02

Vali Yurtnaç: Amacımız kaliteli yol yapmak

KÖYDES Toplantısı Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Vali Yurtnaç: Amacımız kaliteli yol yapmak
Son Güncelleme :

29 Mart 2017 - 7:00

İlçe kaymakamları, il özel idaresi genel sekreteri, il genel meclis başkanı, tarım il müdürü ve halk sağlığı müdürünün de katıldığı toplantıda, köylerin sorunları ve çözüm yolları ele alındı.
Vali Yurtnaç, toplantıda yaptığı konuşmada, bu yıl Yozgat’ta bir ilki gerçekleştirerek köy yollarını sıcak asfaltla buluşturacaklarını söyledi.Saatte 240 ton asfalt üretim kapasitesine sahip yeni bir asfalt plenti kurduklarını belirten Vali Yurtnaç, “Köylerimizin alt yapılarını önemsiyoruz. Özellikle de yol konusunda bu yıl bir ilk yaşanacak ilimizde. Köylerimizin yollarını sıcak asfaltla buluşturacağız. Amacımız kısa sürede çok kilometre değil, kaliteli yol yapmak” dedi.
Merkez ve 13 ilçede çalışmaların aynı anda başlayacağını kaydeden Vali Yurtnaç, “İlçe kaymakamlarımız ihale sürecini kısaltmalı. Yozgat kış memleketi, en geç Haziran-Temmuz gibi bizim köy yollarına başlamamız lazım. Malzeme kalitesine, işçiliğe çok dikkat etmemiz gerekiyor. Kaliteli malzeme alacağız. Önceki yıllarda yaşanan sorunları ortadan kaldıracağız. Şantiyeleri tek tek gezip yapılan işleri kontrol edeceğiz” diye konuştu. Konuşmanın ardından kaymakamlar, ilçelerinde asfalt yapımı için önceliği olan yolları ve yapılacak diğer köyler hakkında Vali Yurtnaç’a bilgi verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.