""

Vali Yurtnaç: Çanakkale Zaferi, azmin ve imanın teknolojiyi sırt üstü vurduğu bir harptir « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 14:42

Vali Yurtnaç: Çanakkale Zaferi, azmin ve imanın teknolojiyi sırt üstü vurduğu bir harptir

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Çanakkale ve Deniz Zaferinin, azmin ve imanın teknolojiyi sırt üstü vurduğu bir harp olduğunu söyledi.

Vali Yurtnaç: Çanakkale Zaferi, azmin ve  imanın teknolojiyi sırt üstü vurduğu bir harptir
Son Güncelleme :

18 Mart 2017 - 7:00

Vali Yurtnaç, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Vali Yurtnaç, kutlama mesajında, şunları kaydetti: “Çanakkale’de yazılan zafer destanını, o destanın şanlı kahramanlarını bir kez daha hürmetle, rahmetle, minnetle yad ediyorum.
Çanakkale, namusu bildiği vatanının ve milletinin bekası için gül bahçesine girer gibi toprağa düşen yüzbinlerce kınalı kuzunun eseridir. Çanakkale “Biz kimiz?” sorusuna verilmiş ve tarihten silinemeyecek kadar büyük bir cevaptır. Azmin ve imanın teknolojiye sırt üstü vurduğu bir harptir.
Milletlerin de imtihanları vardır. İşte Çanakkale de milletimizin şahlanışına ve bir millet olarak dünya sahnesinde yeniden yükselişine zemin hazırlamıştır. Çanakkale’de, tarihimize altın harflerle yazılan zafer, istiklalimizin ve istikbalimizin de bir manifestosudur. Ve milletimizin imtihanı alnının akıyla geçtiğinin gurur tablosudur. Bu düşüncelerle, Çanakkale Deniz Zaferimizin yıl dönümünde, 18 Mart Şehitler Günü’nde, acılarını milletçe yüreğimizde hissettiğimiz ve harp meydanlarında yitirdiğimiz tüm şehitlerimize Mevla’dan rahmet diliyorum. Ayrıca terörle mücadelede, 15 Temmuz’da şehit düşen tüm kardeşlerimi rahmetle anıyorum. Yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Milletimizin gururu, Çanakkale Deniz Zaferimizin kutlu ve mübarek olsun. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun, Allah onlardan razı olsun.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.