""

Vali Yurtnaç: Devletimiz bakıma muhtaç çocuklarımızın her türlü ihtiyacını karşılıyor « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 22:49

Vali Yurtnaç: Devletimiz bakıma muhtaç çocuklarımızın her türlü ihtiyacını karşılıyor

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, daha önce yurtlar kalan çocukların günümüzde modern çocuk evlerinde yaşadığını belirterek, devletin bakıma muhtaç çocukların her türlü ihtiyacını karşıladığını söyledi.

Vali Yurtnaç: Devletimiz bakıma muhtaç  çocuklarımızın her türlü ihtiyacını karşılıyor
Son Güncelleme :

22 Aralık 2016 - 7:00

Vali Kemal Yurtnaç ve eşi Dilek Yurtnaç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği Çocuk Evlerinde kalan çocukları ziyaret etti. Evde kalan çocuklarla yakından ilgilenen Vali Yurtnaç ve Eşi Dilek Yurtnaç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli’den çocuklar ve kaldıkları evler hakkında bilgi aldı. Çocuk Evleri’nde kalan çocukların mutlu ve sağlıklı olduklarını gördüğünü belirten Vali Yurtnaç, çocukların uzmanlar gözetiminde, bakıcı anneleri tarafından sevgiyle yetiştirildiğini söyledi. Daha önceleri yurtlarda kalan çocukların günümüzde ev ortamında daha mutlu bir şekilde büyüdüklerini kaydeden Vali Yurtnaç, “Bakıma muhtaç çocuklarımız devletin şefkatli ellerinde, tecrübeli ve özverili yuva çalışanları sayesinde topluma yararlı, vatanına milletine bağlı birer fert olarak yetişiyorlar. Bu çocuklar hepimizin çocukları. Bunların her türlü ihtiyaçlarından hepimiz mesulüz” dedi. Vali Yurtnaç ve eşi Dilek Yurtnaç daha sonra çocukların sofrasına misafir oldu ve birlikte pasta kesti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.