""

Vali Yurtnaç: Her zaman engelli vatandaşımızın yanındayız « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 06:59

Vali Yurtnaç: Her zaman engelli vatandaşımızın yanındayız

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek, pozitif ayrımcılık yaptıkları gruplar arasında engellilerinde olduğunu söyledi.

Vali Yurtnaç: Her zaman engelli  vatandaşımızın yanındayız
Son Güncelleme :

26 Nisan 2017 - 7:00

Bedensel Engelliler Basketbol Ligi, Bölgesel Lig B Grubunda Yozgat’ı temsil eden Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü Başkanı Zeynep ErtalAltınkuyu ve Sorgun Engelliler Derneği Başkanı Süleyman Özdemir Vali Kemal Yurtnaç’ı makamında ziyaret etti.
Kulüp Başkanı Altınkuyu, Vali Yurtnaç’a kulüp ve takım hakkında bilgiler verdi.
TAKIMIMIZA DESTEK ÇIKACAĞIZ
Vali Kemal Yurtnaç, pozitif ayrımcılık yaptıkları gurupların arasında engellilerinde olduğunu ifade etti.
Engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Vali Yurtnaç, “Engelli olmalarına rağmen hayata küsmeyip böylesine pozitif, hayat dolu ve bir sporla uğraşmaları bizleri çok sevindiriyor. Bedensel Engelli Basketbol Liginde ilimizi temsil eden bu takımımızı valilik olarak her zaman destekleyeceğiz. Her biri birbirinden kıymetli bu sporcularımızı böyle bir faaliyet içerisinde olduklarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.
Transfer sezonunda takıma yeni sporcuların alınacağını kaydeden Vali Yurtnaç, “Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmamız gerekiyor.
Bunun içinde biz valilik olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İnşallah basketbol takımımıza bu yıl yapılacak olan takviyelerle daha güzel yerle gelecektir. İlimizi daha üst liglerde temsil etmeleri için desteğimiz her zaman onların yanında olacak.” diye konuştu.
Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü Başkanı Zeynep ErtalAltınkuyu Vali Kemal Yurtnaç’a kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.