""

Vali Yurtnaç: Köylerimizin sıkıntıları giderilecek « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 09:29

Vali Yurtnaç: Köylerimizin sıkıntıları giderilecek

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Tarım İl Müdür Yardımcısı Özgür Memiş, Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Tekinöz, TKDK İl Müdürü Selim Türker, İl Müftüsü Salih Sezik, Halk Sağlığı Müdürü M.Akif Karaarslan ve Telekom İl Müdürü Yusuf Kaplan ile birlikte Esenli köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Yurtnaç: Köylerimizin  sıkıntıları giderilecek
Son Güncelleme :

16 Mart 2017 - 7:00

Köy odasında vatandaşlarla buluşan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve beraberindekiler, burada köy halkı ve köyün sıkıntılarını dinledi.
Esenli köyünün daha önceden belde olduğunu ve daha sonradan köy statüsüne düştüğünü hatırlatan Vali Yurtnaç, belediyelikten köy statüsüne düşen 27 köyün alt yapı çalışmalarını bitireceklerini söyledi. Bunun yanı sıra il genelinde ki tüm köylerde çöplerin il özel idaresi ve köylere hizmet götürme birliği vasıtası ile toplanacağını belirten Vali Yurtnaç, tüm köylerin özellikle alt yapı sıkıntılarının olduğunu, bunu takip ettiklerini ve sıkıntıların giderilmesi için çalışmaların başlayacağını belirtti.
Vatandaşlarla uzun uzun sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen Vali Yurtnaç daha sonra Bilal Şahin İlk ve Orta Okulunu ziyaret etti. LYS’de 120 soruda 115 net yapan 8. Sınıf öğrencisi Habibe Aydın’ı tebrik eden Vali Yurtnaç, başarılarının devamını diledi. Daha sonra Esenli köyü sağlık evi ve Bilal Şahin Kız Kuran Kursunu ziyaret eden Vali Yurtnaç, burada kurs öğrencisi bayanlarla sohbet edip, anneleri ile birlikte Kuran Kursuna gelen çocuklarla ilgilenerek oyuncak hediye etti. Vali Yurtnaç’ın ziyaretinden oldukça memnun olan köy halkı ise, il yöneticisinin sorunları dinlemek için vatandaşın ayağına gitmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.