""

Vali Yurtnaç şehit ailesini ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 05:21

Vali Yurtnaç şehit ailesini ziyaret etti

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Hakkari’nin Çukurca ilçesi Güven Dağı bölgesinde PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda çıkan çatışmada şehit düşen Yozgat’ın Saraykent nüfusuna kayıtlı sözleşmeli er Özgür Mutlu’nun Kırıkkale’de oturan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Yurtnaç şehit ailesini ziyaret etti
Son Güncelleme :

08 Aralık 2016 - 7:00

Şehit babası Güngör Mutlu’nun acısına ortak olan Vali Yurtnaç, Şehit Özgür Mutlu başta olmak üzere, tüm şehitlerin hesabının er ya da geç sorulacağını söyledi.
Devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirten Vali Yurtnaç, “Şehitlik şerefli bir makamdır. Bu hain terör olayları inşallah çok yakın zamanda bitecek, bu acılarımız da sona erecek. Bize düşen şehidin ailesinin, yakınlarının yanında olmak. Şehit ailelerine zaten var olan pozitif ayrımcılığı daha da artıracağız. Onların ne derdi varsa valilerimiz, kaymakamlarımız, komutanlarımız ve tüm görevlilerimiz bir memur gibi değil de onların bir hizmetkarı gibi onlara destek verecekler. Ne işleri varsa önayak olacaklar. Bu bize düşen önemli bir görev. Allah şehidimize rahmet eylesin” diye konuştu.
Vali Yurtnaç ve Albay Yıldırım Şehit babası Güngör Mutlu ve yakınlarına başsağlığı diledikten sonra taziye evinden ayrıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.