""

Vali Yurtnaç: Şehit ve gazi ailelerimiz baştacımız « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 10:37

Vali Yurtnaç: Şehit ve gazi ailelerimiz baştacımız

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, şehit ve gazi ailelerine pozitif ayrımcılık yaptığını belirterek şehit ve gazi ailelerinin baştacı olduğunu söyledi. Bir takım inceleme ve toplantı yapmak için Sarıkaya ilçesine giden Vali Kemal Yurtnaç, şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Vali Yurtnaç: Şehit ve gazi  ailelerimiz baştacımız
Son Güncelleme :

03 Mart 2017 - 7:00

Sarıkaya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yakup Ergen’i ziyaret eden Vali Yurtnaç daha sonra, 15 Temmuz şehidi Yıldız Gürsoy’un ağabeyi Okay Gürsoy ve İstanbul Beşiktaş’ta ki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Mustafa Kemal Devrilmez’in ailesini evlerinde ziyaret etti.
HER ZAMAN
ONLARIN
YANINDAYIZ
Pozitif ayrımcılık yaptıkları gurupların başında gelen şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret ettiklerini belirten Vali Yurtnaç, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birliği ve dirliği için seve seve şehit ve gazi olan kardeşlerimize, onların ailelerine bizim her zaman bir minnet borcumuz var. Bu canların hiçbir şekilde karşılığı olmaz bunu biliyoruz. Biz her zaman onların yanındayız, onların hizmetindeyiz. Bir sıkıntıları olduğunda, bir dertleri olduğunda ilk olarak yanlarında bizi bulacaklar” dedi.
HER AY ZİYARET
EDİLECEKLER
İlçelerde kaymakamların her ay şehit ve gazi ailelerini ziyaret etmeleri hususunda genelge çıkardıklarını ifade eden Vali Yurtnaç, “Şehit ve gazi ailelerimiz bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu açıdan ilçelerde kaymakamlarımız her ay şehit ve gazi ailelerimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret ederek bir ihtiyaçları var mı dertleri sıkıntıları var mı kontrol edip gecikmeden gerekeni yapacaklardır. Bizlerde bu insanların sıkıntılarını çözmek için gerekli her çalışmayı yapmakla yükümlüyüz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.