""

Vali Yurtnaç: Vatandaşlarla bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:01

Vali Yurtnaç: Vatandaşlarla bir araya geldi

Vali Yurtnaç, il müdürleri ile birlikte Şefaatli ilçesine bağlı Sarıkent köyünü ziyaret ederek köy meydanında vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Yurtnaç: Vatandaşlarla bir araya geldi
Son Güncelleme :

14 Nisan 2017 - 8:39

Köy ziyaretlerinin vatandaşlarla birlikte olmanın fırsatı olduğunu ifade eden Vali Yurtnaç, “Özellikle belde iken köy vasfına dönüşen köylerimizi ziyaret ederek sorunları yerinde görüp çözüm üretilmesinin gayreti içerisindeyiz. Şefaatli ilçesi bizim için önemli bir nokta. Burada bulunan Karanlıkdere mevkinde yetişen üzüm ve ayvaları Türkiye pazarına süreceğiz. Bu bölgede toplulaştırma çalışması başlattık. Bu çalışmaya başlamadan önce burada üzüm bağları bulunan çiftçilerimizi Denizli’ye götürdük. Oradaki üzüm bağlarında incelemede bulundular.
Bizde inşallah burasını Kadışehri ilçesinde bulunan Kabalı meyve bahçesi gibi örnek bir üzüm bağı yapacağız” dedi. Vali Yurtnaç, daha sonra Sarıkent ilk ve ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilere bazı sorular soran Vali Yurtnaç, aldığı cevaplardan oldukça memnun kalarak öğrencileri tebrik edip başarılarının devamını diledi.
Vali Kemal Yurtnaç’a köy ziyaretinde Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım ve bazı daire müdürleri eşlik etti.
Vatandaşlar köylerini ziyaret eden Vali Kemal Yurtnaç’ın bu ziyaretinden memnuniyetlerini ifade ederek, ziyaretlerinin devamını istediler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.