""

Vali Yurtnaç’ın Eşi Dilek Yurtnaç’tan Türk Ocağına ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 05:53

Vali Yurtnaç’ın Eşi Dilek Yurtnaç’tan Türk Ocağına ziyaret

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ın eşi Dilek Yurtnaç, Türk Ocağı Yozgat Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı Nefise Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Vali Yurtnaç’ın Eşi Dilek  Yurtnaç’tan Türk Ocağına ziyaret
Son Güncelleme :

19 Mayıs 2017 - 7:00

Dilek Yurtnaç, ziyarette Türk Ocağını ve faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirterek, Türk Ocağı Başkanı Nefise Yüksel’e çalışmalarında başarılar diledi.
Şube Bşakanı Nefise Yüksel’de ziyaretlerinden dolayı Dilek Yurtnaç’a teşekkür etti. Yüksel, “Sayın Valimizin eşleri Dilek Yurtnaç hanımefendi ilimize geldikleri ilk günden itibaren sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak halkımızla iç içe olduklarını görüyoruz. Bugünde bizleri ziyaret ederek onurlandırmaları bizleri son derece mutlu etti. Bu vesile ile kendilerine nezaket ziyaretlerinden dolayı çok müteşekkir olduğumuzu bildiririyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.