""

Vali Yurtnaç’tan “Dokunuşa” destek « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 11:58

Vali Yurtnaç’tan “Dokunuşa” destek

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, araştırmacı yazar Ertuğrul Kapusuzoğlu, emekli öğretmen Mehmet Yancıoğlu ve fotoğraf sanatçısı Oktay Yıldırım’ın organizesinde ‘Çocuk gülerse dünya güler’ sloganı ile yola çıkan ‘Dokunuş Projesi’ adıyla eski askerlik şubesinde devam eden organizasyonu ziyaret etti.

Vali Yurtnaç’tan “Dokunuşa” destek
Son Güncelleme :

08 Haziran 2017 - 7:00

Proje hakkında bilgi alan Vali Yurtnaç, “Toplumun çeşitli kesimlerine hitap eden bu projeyi destekliyorum. Gerçekten güzel düşünülmüş bir proje ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bazı yoksunluklar paylaştıkça ortadan kalkar. Herkes karınca kararınca bu projeye destekte bulunursa yapılan iş amacına daha rahat ulaşacaktır” dedi.
Ramazan Bayramında sevindirilecek olan çocuklar için yardımda bulunan Vali Yurtnaç, resim tablosu satın aldıktan sonra ebru sanatı yapıp, dokunuşa katılan vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek projeye katkıda bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.