""

Vatandaşları makamında ağırlıyor, sorunlara çözüm üretiyor « Yeniufuk Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 10:33

Vatandaşları makamında ağırlıyor, sorunlara çözüm üretiyor

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, her hafta düzenli olarak makamında ağırladığı vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyor. Şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışını benimseyen Vali Özkan, kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları makamında ağırlıyor, sorunlarını dinliyor ve taleplerini alıyor.

Vatandaşları makamında ağırlıyor, sorunlara çözüm üretiyor
Son Güncelleme :

24 Nisan 2024 - 17:43

Vali Özkan, vatandaşların bireysel veya toplu olarak dile getirdikleri konuları yakından takip ederek çözüm süreçlerine katkı sağlamak amacıyla her birini dikkatle dinliyor. Vatandaşlar, Vali Özkan ile birebir görüşme fırsatı bulmanın memnuniyetini yaşarken, sorunlarını doğrudan ileterek çözüm önerilerini paylaşıyorlar.
Halkın doğrudan taleplerini dinleyerek yerinde çözüm arayışında olduklarını vurgulayan Vali Mehmet Ali Özkan, “Halkımızın sorunlarına duyarlılıkla yaklaşıyoruz. Bu tür görüşmeler, bizim için çok değerli. Vatandaşlarımızın taleplerini, önerilerini dikkate alarak, çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Vatandaşlarla Vali Özkan’a teşekkür ederek, “Sayın Valimizden Allah razı olsun. Devletimizin şefkat elini bizlere hissettirdi. Kendisi de tam bir devlet adamıdır. Samimi ve sıcak ilgisi bizleri mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyoru.”dedi. Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.