""

Vekil Şahan Yozgat’ı Mesken Tuttu « Yeniufuk Gazetesi

16 Eylül 2024 - 22:27

Vekil Şahan Yozgat’ı Mesken Tuttu

Vekil Şahan Yozgat’ı Mesken Tuttu
Son Güncelleme :

07 Ağustos 2024 - 17:40

Vatandaşlar sohbet ederken, söz siyasete geldiğinde “Milletvekili Süleyman Şahan Yozgat’ı mesken tuttu” diyor…

İş için dün bir bankaya gittiğimde sıra bekleyen iki vatandaş aralarında geçen sohbete kulak misafiri oldum, milletvekili Süleyman Şahan’ı caddede görmüşler, ayaküstü sohbet etmişler, hal-hatır sorduktan sonra “Benden bir isteğiniz var mı?” diyen Milletvekili Şahan’a “sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz”diyen vatandaşlar, “Ak partinin Yozgat’a yıllardır yaptığı hizmetleri görüyoruz, yeni hizmetlerinizi bekliyoruz” dedikten sonra vedalaşmışlar.

Ak partinin geçen hafta sonu genişletilmiş il divan toplantısı vesilesi ile de Yozgat’ta bir dizi ziyaretler yaparak, çalışmalarını sürdüren Ak Partinin genç ve dinamik milletvekili Süleyman Şahan’ı gün geçmiyor ki; Yozgat’ta cadde ve sokakta görmeyelim.

Hemen her hafta Yozgat merkez başta olmak üzere ilçeleri Ak parti il başkanlığı tarafından hazırlanan program çerçevesinde karış karış gezen Milletvekili Süleyman Şahan, önceki gün geldiği memleketi Yozgat’ta Vali Mehmet Ali Özkan başta olmak üzere kamu kurumlarını tek tek gezerek, kurum müdürlerinden çalışmalarla ilgili bilgiler alarak, çalışmaları yakından takip ettiğinin mesajını verdi.

Siyasette yılların tecrübe sahibi Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ile yan yana siyaset yapmanın bütün avantajlarını en iyi şekilde değerlendiren Milletvekili Süleyman Şahan, bir taraftan siyasette kazandığı tecrübeye tecrübe katarken, gelecekte de Yozgat’a daha faydalı hizmetlerde bulunacağını şimdiden göstermektedir.

Millletvekili Süleyman Şahan ile birlikte ziyaretlere katılan arkadaşlara “ziyaretler nasıl geçti, kaç daire müdürü, kaç tane kurum ziyareti yaptınız, anlatında dinleyelim” diye sordum. Arkadaşların ortak görüşü “hiç saymadık, şu kadarını söyleyelim telefondan baktığımda 20 bin adım attığımı gördüm” dedi.

Bu küçük anektottanda anlaşılacağı gibi önceki gün yapılan ziyaretlerin ardından dün de Akdağmadeni ilçemizde gün boyu devam eden ziyaretlerde bulunan Milletvekili Süleyman Şahan, yeni açılan işyerinin açılış törenlerine katıldı.

Vatandaşlarla bire bir sohbetlerde bulunan Şahan, bir sorunu, derdi ve sıkıntısı olan vatandaşların da sorunlarına çözüm bulmak amacıyla gerekli, yerlerle görüşmeler yaparak, halkın güvenini kazanmaya devam ediyor.

Sonuç olarak Ak Partinin 20 yıldan fazladır devam eden siyasetinden birçok tecrübe kazanan genç ve dinamik milletvekili Süleyman Şahan, kendinin de edindiği tecrübeleri bir arada tutarak, gelecekte Yozgat için umut vaat eden bir siyasetçi konumunda olacaktır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.