""

Veteriner ve laborant bölümü öğrencileri hayvan çiftliğini gezdi « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 14:52

Veteriner ve laborant bölümü öğrencileri hayvan çiftliğini gezdi

Bozok Üniversitesi Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Laborant ve Veteriner programı öğrencileri, Tareks Hayvancılık Çiftliğine Teknik Gezi düzenleyerek tesisi inceledi.

Veteriner ve laborant bölümü  öğrencileri hayvan çiftliğini gezdi
Son Güncelleme :

28 Ekim 2017 - 10:12

Bozok Üniversitesi Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Laborant ve Veteriner programı öğrencileri, Tareks Hayvancılık Çiftliğine Teknik Gezi düzenleyerek tesisi inceledi.
Bozok Üniversitesine bağlı Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu, Laborant ve Veteriner Sağlık programı öğrencileri, Devecipınar’da bulunan Tareks Hayvancılık besi ve süt çiftliğine teknik gezi gerçekleştirdi.
Geziye öğrencilerin yanı sıra Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocakaya, Laborant ve Veteriner Sağlık programı öğretim üyeleri, Yrd. Doç. Dr. İmran Garip, Yrd. Doç. Dr. Güvenç Gökalp ve Öğr. Gör. M. Kubilay UZUN’da katıldı.
TAREKS Hayvancılık Veteriner hekimleri tarafından öğrencilere tesisin tüm bölümleri ayrıntılı bir şekilde anlatıldı ve gezdirildi. Öğrencilerin soruları yanıtlandı.
Sonrasında öğrencilere çiftliğin kendi üretimi olan süt ikramında bulunuldu.
Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kocakaya “Öğrencilerimiz yüksekokulumuzdan mezun oluncaya kadar gerek Boğazlıyan gerek yakın illerde birçok tesisi görmeleri sağlanacak. Bu teknik geziler öğrencilerin ufkunu açacak, mezun olduklarında iyi yetişmiş birer veteriner teknikeri olacaklardır.
Bu kapsamda teknik geziler devam edecek”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.