""

Volkan Lale meslektaşları tarafından anıldı « Yeniufuk Gazetesi

7 Mayıs 2024 - 15:10

Volkan Lale meslektaşları tarafından anıldı

Sorgun ilçesinde görev yaptığı mezbahada çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden Veteriner Hekim Volkan Lale, ölümünün ikinci yıl dönümünde meslektaşları tarafından mezarı başında anıldı.

Volkan Lale meslektaşları tarafından anıldı
Son Güncelleme :

26 Nisan 2024 - 18:23

Yozgat Veteriner Hekimler Odası tarafından Mehmetbeyli köyü mezarlığındaki kabri başında düzenlenen anma programına Lale’nin eşi, çocukları, akrabaları ve birçok veteriner hekim katıldı. Ayrıca, Türk Veteriner Hekimler Birliği Vakıf Başkanı Safa Gür ve Yozgat Veteriner Hekimler Odası Başkanı Faruk Anteplioğlu da programa katılanlar arasındaydı.
Veteriner hekim Volkan Lale’nin eşi Dilek Lale, yaşadıkları acıları dile getirerek, mahkeme sürecinin istedikleri sonucu vermemesinin üzüntüsünü paylaştı. Dilek Lale, “Çok zorlu günler geçirdik, hala da geçiriyoruz. Özellikle mahkeme sürecinde istediğimiz sonucu alamadık. Bu bizi daha da üzdü. Yargı süreci hala devam ediyor, sonuç inşallah istediğimiz gibi olur” ifadelerini kullandı.
Türk Veteriner Hekimler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan da anma programında konuşarak, toplum sağlığını korurken meslektaşlarının şehit düştüğünü belirtti. Arslan, “Volkan Lale bizim mesleğimizin sembol ismi oldu. Biz de veteriner hekimimizi daima anıp diğer meslektaşlarımızın da onu unutmaması için onu daima yaşatmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.