""

Yalçın: Her yerde vatandaşlarımızın yanında ve emrindeyiz « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 16:08

Yalçın: Her yerde vatandaşlarımızın yanında ve emrindeyiz

Akdağmadeni Belediye Başkanı Uz Dr Nezih Yalçın, halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, her yerde ve her zaman vatandaşların yanında ve emrinde olduklarını söyledi.

Yalçın: Her yerde vatandaşlarımızın yanında ve emrindeyiz
Son Güncelleme :

13 Temmuz 2022 - 16:42

Akdağmadeni Belediye Başkanı Uz Dr Nezih Yalçın, halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, her yerde ve her zaman vatandaşların yanında ve emrinde olduklarını söyledi.
Belediye Başkanı Nezih Yalçın, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçelerini ziyaret eden MHP Yozgat Milletvekili İ Ethem Sedef , İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay ile birlikte ilçeye bağlı belde ve köy ziyaretlerinde bulundu.
Belediye Başkanı Uz. Dr. Nezih Yalçın, MHP İlçe Başkanı Adem Alıç, Oluközü Belediye Başkanı Hasan Aydınsoy, Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte ilk olarak Yukarı Çulhalı Köyünde geçirdiği Trafik kazası sonrası genç yaşta hayatını kaybeden Duran Güngör’ün ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.Daha sonrasında Akdağmadeni Yukarı Çulhalı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Köy Festivali ziyaret edildi.Festival sonrasında Davulbaz köyüne geçilerek Köy Muhtarı Ramazan Güler’in misafiri olan heyet burada köyde yaşayan vatandaşların istek ve taleplerini aldı. Davulbaz köyü ziyareti sonrasında Kayakışla köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaşan Milletvekili Ethem Sedef ve Başkan Nezih Yalçın, köyde yaşayan vatandaşların taleplerini alarak eksikliklerin hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için çalışmaların yapılacağını bildirdi. Kayakışla köyünden sonra Muşalikalesi köyüne ziyaret gerçekleştirildi. Kısa bir süre önce yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili İ Ethem Sedef köy halkının talep ve isteklerini aldı. Boyalık köyünde Merhum İsa Çevik’in oğlu Uzm. Çvş. Murat Çevik’in düğün törenine katıldıktan sonra Dolak köyünü ziyaret eden heyet köy sakinlerinden Mustafa Kaya’nın vefaat eden eşi için taziye ziyaretinde bulundu. Yoğun geçen bayramlaşma ve ziyaret programları Karadikmen Köyü, Oluközü Beldesi Konacı Mahallesi ve son olarak ilçe merkezinde Kılıç ve Koç ailelerinin düğün törenine hayırlı olsun ziyaretiyle son buldu. Nazife EKİCİ

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.