""

Yalman: Hizmete talibim « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:04

Yalman: Hizmete talibim

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve İşadamı Şükrü Yalman, Boğazlıyan Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yaparak, “hizmet yolunda ben de varım” dedi.

Yalman: Hizmete talibim
Son Güncelleme :

14 Kasım 2018 - 7:00

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve İşadamı Şükrü Yalman, Boğazlıyan Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yaparak, “hizmet yolunda ben de varım” dedi.
Başvuru dosyasını İlçe Başkanı Osman Düğenci’ye teslim eden Yalman, “Ben şahsım adına değil, Boğazlıyan’ımızı hep birlikte yönetmek, Boğazlıyan’ımızı hep birlikte daha ileri bir noktaya götürmek adına adaylığımı açıklıyorum” diye konuştu.
31 Mart 2019’de yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’nde Boğazlıyan Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru kervanına Boğazlıyanlı İşadamlarımızdan, AK Parti Yozgat Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Yalman’da katıldı.
AK Parti İlçe Teşkilatı’na gelerek başvuru dosyasını İlçe Başkanı Osman Düğenci’ye teslim eden Yalman, “Boğazlıyan’ımızı, bir bütün olarak, tüm etkenleriyle, ortak bir akılla hareket edip, hep birlikte yöneteceğiz” dedi.
Başvuru dilekçesini alan AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, “Boğazlıyan belediye başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulunan Şükrü Yalman’ı yakından tanıyoruz. Kendisi bu davaya emekleri olan bu davaya gönül vermiş bir kardeşimiz. Kendisine Allah en iyisini hayırlısını nasip etsin. Çıktığı yolda Rabbim utandırmasın çıktığı yolda Allah muvaffak etsin kendilerini tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Boğazlıyan Belediye Başkan Aday Adayı olan Şükrü Yalman ise ”Değerli dava arkadaşlarım kıymetli dostlarımız bugüne kadar davamıza ülkemize şehrimize elimizden geldiği kadar hizmet etmeye gayret ettik bundan sonrada daha fazla hizmet etmek için yeni bir yola çıkıyoruz. Davamıza milletimize hizmet ederken teşkilatımızın çok büyük katkıları olmuştur.
Gayemiz milletimize hizmet etmektir, halka yapılan hizmetin hakka yapıldığının bilincindeyiz ve bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz.
Muhabbetle ve samimiyetle çıktığımız bu yolda davamıza bir nebze ’de olsa destek olabileceksek ne mutlu bize, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesinin içinde yer olmak ve bir nefer gibi çalışarak milletimize hizmet etmek istiyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.