""

Yaşar, Yozgatlılarla bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:00

Yaşar, Yozgatlılarla bir araya geldi

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Hemşehri derneklerine her zaman elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Çünkü bu tür dernekler bulundukları yörenin kültürünü, geleneğini yaşatmada önemli bir görev üstleniyor” dedi.

Yaşar, Yozgatlılarla bir araya geldi
Son Güncelleme :

13 Mart 2017 - 7:00

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yozgat Sorgun Yukarı Emirler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından İlkadım Salonu’nda düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine katıldı. Yaşar’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, belediye meclis üyeleri, Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı İbrahim Çetin, muhtarlar ve çok sayıda dernek üyesi de katıldı.
Hemşehri derneklerinin önemine vurgu yaptı
Tıklım tıklım dolu olan salonda Yozgatlıların alkışları eşliğinde karşılanan Yaşar, Yozgatlıları Yenimahalle’de ağırlamaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Semah gösterisi ve Alevi dedelerinin dualarıyla başlayan etkinlikte, hep birlikte dua eden Yukarı Emirler Köyü sakinleri, semah gösterisiyle de manevi bir haz yaşadı. Hemşehri derneklerinin önemine vurgu yapan Yaşar, “Hemşehri derneklerine her zaman elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Çünkü bu tür dernekler bulundukları yörenin kültürünü, geleneği yaşatmada önemli bir görev üstleniyor.
Aynı zamanda hemşehrilerini iyi günde kötü günde bir araya getirerek, yalnız bırakmıyor” ifadelerini kullandı.
Şampiyon Emirler Köyü
Yaşar’a kendilerine verdiği katkılardan dolayı minnettar olduklarını söyleyen Yozgat Sorgun Yukarı Emirler Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cafer Acer de, Başkan Yaşar’a teşekkür plaketi takdim etti. YDDF 5’inci Geleneksel Futbol Turnuvası’nda Emirler Köyü Futbol Takımı’nın şampiyon olduğunu da dile getiren Acer, oyuncuların kupalarını ve madalyalarını Yaşar’ın takdim etmesini istedi. Takım oyuncularını tek tek tebrik ederek madalyalarını veren Yaşar, kupayı da oyuncularla birlikte kaldırdı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.