""

Yaz Kur’an kursları başladı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 21:56

Yaz Kur’an kursları başladı

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte Yozgat’ta tüm camilerde Yaz Kur’an kursları başladı.

Yaz Kur’an kursları başladı
Son Güncelleme :

13 Haziran 2017 - 7:00

Yozgat’ta camilerde görevli imamlar ve müezzinler tarafından verilen Kur’an kursuna ilk gün olmasına rağmen öğrenciler yoğun katılım gösterdi.
2 ay boyunca sürecek olan Yaz Kur’an kurslarına kayıt yaptıran gençlere; temel dini bilgiler, namaz sureleri, namaz duaları ve Kur’an-ı Kerim öğretilecek.
Öğrencilere Kur’an eğitimi veren Yozgat Çapanoğlu Büyük Cami İmamı Cemal Şahiner, “Kur’an kurslarımız 2 ay boyunca devam edecek. Kayıtlarımız devam ediyor. Çapanoğlu Büyük Cami’de yaklaşık 50-60 çocuğumuza gruplar halinde Kur’an eğitimi veriyoruz.
Tabi ki bu sayı, mahalle camilerimizde daha fazla. Mahalle camilerimiz daha kalabalık oluyor. Camilerimizde çocuklarımıza Kur’an öğretimi, namaz sureleri, Peygamberimizin hayatı, ahlak ve inanç esasları gibi dersler veriyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.