""

Yazı işleri Müdürü Uyar’a gurur belgesi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:43

Yazı işleri Müdürü Uyar’a gurur belgesi

Yozgat Valiliğinde 1976 yılında memur olarak başladığı ve aynı kurumda 41 yıl hizmet veren ve 18 ayrı vali ile çalışan Yozgat Valiliği Yazı İşleri Müdürü Metin Uyar emekliye ayrıldı.

Yazı işleri Müdürü  Uyar’a gurur belgesi
Son Güncelleme :

27 Şubat 2017 - 7:00

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç 41 yıl boyunca Yozgat Valiliğinde görev yapan ve geçtiğimiz günlerde emekli olan Metin Uyar’a “Gurur Belgesi” verdi.
Metin Uyar’ın hayatının yarısından fazlasını devlete hizmet ederek geçirdiğini belirten Vali Yurtnaç, “İlimizde Yazı İşleri Müdürlüğü yapmış olan Metin Uyar 41 yıllık hizmetinin ardından emekliye ayrıldı. Ben Yazı İşleri Müdürümüze bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah herkese bu günleri göstermeyi nasip etsin” dedi.
Vali Yurtnaç, Metin Uyar’a “Gurur Belgesi” vererek bundan sonraki hayatında sağlıklı bir şekilde yaşam sürmesi temennisinde bulundu.
Metin Uyar ise Vali Kemal Yurtnaç’ın bu nezaketinden dolayı teşekkür ederek, 41 yıl boyunca devlete hizmet etmekten dolayı gurur duyduğunu söyledi.
Valilik bünyesinde bulunan kurum müdürleri ise İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü H. Ferhat Açıkgöz öncülüğünde Metin Uyar için bir veda yemeği düzenledi.
Novada AVM’de düzenlenen yemeğe katılan kurum müdürleri, Metin Uyar’ı tebrik ederek 41 yıllık hizmeti için bir hediye verdi.
İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü H. Ferhat Açıkgöz yemekte yaptığı konuşmada, Yazı İşleri Müdürü Metin Uyar’dan meslek hayatlarında çok şey öğrendiklerini belirterek, “Metin ağabeyimiz 41 yıllık hizmetinin ardından emekli oldu. Biz kurum bünyesinde çalışmaya başladığımızdan itibaren kendisinden çok şey öğrendik. Bilgi ve birikimlerini her zaman bizimle paylaştı. Kendisi ile aynı çatı altında mesai yaptığımızdan dolayı biz kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Bize her zaman bir ağabey, bir yol gösterici oldu. Bundan sonraki hayatında sağlıklı bir şekilde ömür sürmesini diliyorum” diye konuştu.
Metin Uyar ise, arkadaşlarının bu nazik davetinden dolayı teşekkür ederek emekli olsa bile her zaman arkadaşlarının yanında olacağını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.