""

Yazıcı: Hedefimiz vatanına, devletine bağlı öğrenciler yetiştirmektir « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:14

Yazıcı: Hedefimiz vatanına, devletine bağlı öğrenciler yetiştirmektir

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, hedeflerinin; vatanına, milletine ve devletine bağlı öğrenciler yetiştirmek olduğunu söyledi.

Yazıcı: Hedefimiz vatanına, devletine  bağlı öğrenciler yetiştirmektir
Son Güncelleme :

19 Ekim 2018 - 7:00

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, hedeflerinin; vatanına, milletine ve devletine bağlı öğrenciler yetiştirmek olduğunu söyledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Boğazlıyan İlçesinde İl Değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya; Yazıcı’nın yası sıra; İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.
Toplantıda; bir önceki toplantıda alınan kararlarla ilgili çalışmaların değerlendirilmesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince son bir ay içerisinde yapılan çalışmaların sunumlarının slayt eşliğinde anlatılması , okul öncesi, ilkokul. ortaöğretim okullaşma oranları, mevcut durum ve hedefler, mesleki ve teknik eğitim okullaşma oranları ve yapılan çalışmalar, İHL ve İHO okullaşma oranları ve yapılan çalışmalar, pansiyonların alt yapı ve tefrişatları, yemek hizmeti eğitim ortamları ile etüt çalışmaları, okul bahçeleri ve ortamlarının iyileştirilmesi, konuları görüşülerek gerekli istişareler yapılarak kararlar alındı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, yaptığı konuşmada öğrencilerin gelişim süreçlerinin izlenmesi, eksikliklerin belirlenmesi ,velilerle etkili bir iletişim , iyi bir rehberlik ,iyi bir ölçme değerlendirme ve bunların neticesinde de öğrencilerin öğrenme stillerinin belirlenerek , derslerin bu değerlendirmelerin sonuçları göz önüne alınarak işlenmesini istedi.
Yazıcı, “Değerli meslektaşlarım sizler kalplerin ve yeryüzünün mimarı öğretmenlerimizsiniz .Bizim temel hedefimiz vatanına, milletine ve Bayrağına bağlı ülkesine gururla hizmet edecek öğrenciler yetiştirmektir.”dedi.
Öğretmenlerle bir araya gelen Yazıcı, öğretmenlere birer boş kağıt vererek istek ve taleplerini aynı zamanda eğitim hakkındaki görüşlerini yazmalarını isteyerek, yazılanları bizzat okuyacağını ve değerlendireceğini dile getirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.