""

Yazıcı, Serpil Akdağ Anadolu Lisesini ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:09

Yazıcı, Serpil Akdağ Anadolu Lisesini ziyaret etti

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Serpil Akdağ Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Yazıcı, Serpil Akdağ Anadolu Lisesini ziyaret etti
Son Güncelleme :

02 Kasım 2018 - 9:10

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Serpil Akdağ Anadolu Lisesini ziyaret etti.
Öğretmenleri ve öğrencileri ziyaret eden Yazıcı, kurum kültürünün toplam bir anlayış ve sorumluluk duygusuyla gelişeceğini ,bu gelişimin sağlanması için de kurum ikliminin İlkbahar hoşnutluğunda olması gerektiğini söyledi.
Yazıcı, Çalışmalarımızda etkililik ve verimlilik ilkelerini gözeterek ,planlama, uygulama,kontrol etme ve önlem alma (PUKÖ) döngüsü içerisinde yapılmasının önemini vurguladı
12. sınıf öğrencilerinin dersine giren Yazıcı , stres ,sınav kaygısı ,verimli ve planlı ders çalışma ,ve değerlerimiz konularında öğrencilere bilgiler aktararak ,onlardan kendi baskın yeteneklerinde kapsayacak şekilde etkinlik ve ders çalışma planı hazırlamaları ve bu plan doğrultusunda gerekli çalışmaları yapmalarının önemi ve faydasını anlattı.
Yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederek, ziyaretini tamamladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.