""

Yazıcı’nın acı günü « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 03:12

Yazıcı’nın acı günü

İstanbul Bayrampaşa Kaymakamlığından 2012 yılında Yozgat Valiliğine atanan ve 2016 yılında çıkan Valililer Kararnamesi ile merkeze alınan Yozgat’ın eski valisi Abdulkadir Yazıcı, bir süredir rahatsızlığı bulunan annesi Emine Yazıcı, hayatını kaybetti.

Yazıcı’nın acı günü
Son Güncelleme :

27 Aralık 2016 - 7:00

Vali Abdulkadir Yazıcı, 23 Kasım tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yoğun bakıma alınan annesi için dua isteyerek paylaşımda bulunmuştu. Vali Yazıcı, annesinin vefat haberini de yine sosyal medya üzerinden paylaştı. Yazıcı, mesajında; “Validem vefat etti. Mevla rahmet eyleye” ifadelerine yer verdi.
Vali Abdulkadir Yazıcı’nın annesi Emine Yazıcı’nın cenazesi Bayrampaşa Belediyesi yanı Merkez Camiinde bugün Öğle Namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Edirne Kapı Şehitliğinde toprağa verileceği belirtildi. Yeniufuk Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, Yozgat Eski Valisi Abdulkadir Yazıcı, başta olmak üzere, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.