""

Yemeneoğlu kadrosunu güçlendirdi « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:47

Yemeneoğlu kadrosunu güçlendirdi

Yozgat 1. Amatör Küme’nin güçlü ekiplerinden Yemenoğlu Yozgatspor, play off maçları öncesi kadrosuna takviyeler yaptı.

Yemeneoğlu kadrosunu güçlendirdi
Son Güncelleme :

27 Ocak 2017 - 7:00

Yozgat 1. Amatör Küme’nin son şampiyonu Yemenoğlu Yozgatspor da, gözler bu hafta sonu başlayacak olan playoff müsabakalarına çevrildi. Amatör küme B grubunda oynadığı 14 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve önemli bir başarıya imza atan kırmızı siyahlılar, elde ettiği başarıyı play off müsabakalarında da sürdürmek istiyor.
Kırmızı siyahlı ekip play off öncesi Yeşil Kırşehirspordan forvet Beytullah Ersoy, orta saha Eren Şeker, sol açık Gökhan Aksoy, Çaybaşıspordan orta saha Umut Kadir Yazıcı, Akçaebatsebatspor’dan defans Mehmet Ali Sağlam, Ceyhan Doğanspordan orta saha Evren Dönmez, İl Özel idarespordan sağ açık Mehmet Dişli, forvet Cihat Berat Fidancı ve orta saha oyuncusu İbrahim İcik’i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.
Yemenoğlu Yozgatspor takımı Genel Kaptanı Abdurrahman Doğan, 2016-2017 futbol sezonunda Amatör küme ligi B grubunu lider olarak tamamlayarak play off oynamaya hak kazandıklarını söyledi. Kırmızı siyahlı takım da birlik beraberlik ve kaynaşmanın en üst düzeyde olduğunu belirten Doğan ,” bu birlikteliği oynanan güzel futbol ve alınan galibiyetlerle ilk dönem müsabakaların da gösterdik. Aynı başarıyı devam ettirmek tek hedefimiz.
Kadromuza yeni 9 arkadaşımızı transfer etti. Takım olarak artık play off müsabakalarına yöneldik. Bir birinden çekişmeli kıyasıya müsabakalara sahne olacak play off maçlarında da takımımız istediğimiz hedefe ulaşacaktır. Play off müsabakaları öncesi takımımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor “ diye konuştu.
Yemenoğlu Yozgatspor Kulüp Başkanı Mehmet Yemenoğlu, hedeflerinin bu sezonda şampiyonluk olduğunu söyledi.
Takımımızda play off müsabakaları öncesi Teknik Direktörümüz Nadir Gencel’in yönetime verdiği rapor doğrultusunda eksik örülen mevkilere bir birinden kaliteli, oyuncularımızı trafsfer ederek kadromuza kattık. Yemenoğlu Yozgatspor olarak hedefimiz geçen yıl yakaladığımız başarıyı bu yılda sürdürmek. Bunu başaracak güçteyiz. Hedefimiz Bal ligine yükselmek. Ben takımıma güveniyorum. Play off ta mücadele verecek olan tüm takımlara başarılar diliyorum dedi.
Teknik Direktörümüz Nadir Gencel iyi bir takıma sahip olduklarını bunu da müsabakalarda alınan başarılı sonuçlarla gösterdiklerini söyledi. Gençel,” play off müsabakalarının ilk maçını İl Özel İdarespor ile oynayacağız.
Yoğun bir antrenman programı ile müsabakalara hazırlandık. Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Yeni transferlerimiz ile gücümüze güç kattık. 29 Ocak Pazar günü Yozgat’ta oynayacağımız İl Özel İdarespor maçından galibiyetle ayrılarak play off maçlarına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Amacımız sezon sonunda belirlediğimiz hedefe ulaşmaktır” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19