""

Yemenoğlu Yozgatspor 44 maçtır yenilmiyor « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 03:38

Yemenoğlu Yozgatspor 44 maçtır yenilmiyor

Yozgat’ta 1 Nisan 2015 tarihinde kurulan ve başkanlığını Mehmet Yemenoğlu’nın yaptığı Yemenoğlu Yozgatpsor rekorları alt üst etti.

Yemenoğlu Yozgatspor  44 maçtır yenilmiyor
Son Güncelleme :

07 Aralık 2016 - 7:00

Kırmızı siyahlı ekip üç sezonda oynadığı 44 maçta yenilgi yüzü görmedi. Kırımızı siyahlı ekip, 44 maçta 42 galibiyet 2 beraberlik alırken, rakip fileleri 207 kez havalandırdı. Kalesinde 17 gol gördü.
Kurulduğu ilk yıl 2014-2015 futbol sezonuna Yozgat 2. Amatör Küme B Grubu’nda mücadele veren ve oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 16 puanla zirvede tamamlayan, 16 gol atıp, sadece kalesinde 5 gol gören Yemenoğlu Yozgatspor, Birinci Amatör Küme’de aynı başarısını sürdürdü. Kırmızı siyahlı ekip, 2015-2016 Yozgat Amatör Küme liginde ligde oynadığı 28 maçta 27 galibiyet, bir beraberlik alırken Türkiye liglerinin gol rekorlarını da alt üst etti. Rakip ağlara 165 kez havalandırıp , kalelerinde sadece 9 gol gören, +156 averajla ligi zirvede ve şampiyon olarak tamamlayan Yemenoğlu Yozgatspor, başarı serüvenini bu yılda sürdürüyor.
2016-2017 ligine de iddialı giren, Yemenoğlu Yozgatspor ligde oynadığı 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik alırken, 26 gol atıp 3 gol yedi .28 puanla B grubunun lideri olan kırmızı siyahlılar yenilmezlik ünvanını sezon sonuna kadar sürdürmeyi hedefliyor. Yemenoğlu Yozgatspor, Kulüp Başkanı Mehmet Yemenoğlu , kuruluşunun üçüncü yılında olan ve Yozgat Amatör kümede şampiyonluğa ulaşarak Yozgatspor ile playout maçı oynayan takımının elde ettiği başarıdan dolayı kutladı. Ligde oynanan 44 maçta yenilgi yüzü görmediklerini ve önemli bir başarıya imza attıklarını belirten Yemenoğlu, “Türkiye liglerinde rekor düzeyinde bir başarıya imza attık. 44 maçtır yenilmiyoruz. Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen takımızda eksi dönemlerde görev yapan teknik heyet, yönetici ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Yemenoğlu Yozgatspor olarak bu yılda hedefimiz yine şampiyonluk. Gurubumuzda şu an lider durumdayız. Play off maçlarında da aynı başarıyı göstererek yine şampiyon olmayı hedefliyoruz. Takımım bunu başaracak güçte ”diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19