""

YEMENOĞLU YOZGATSPOR’DA GENCEL DÖNEMİ « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:52

YEMENOĞLU YOZGATSPOR’DA GENCEL DÖNEMİ

Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi B Grubunda mücadele veren Yemenoğlu Yozgatspor Antrenör Nadir Gencel ile anlaştı.

YEMENOĞLU YOZGATSPOR’DA GENCEL DÖNEMİ
Son Güncelleme :

09 Kasım 2016 - 7:00

Yemenoğlu Yozgatspor kulüp binasında Kulüp Başbakanı Mehmet Yemenoğlu ve Genel Kaptan Abdurrahman Doğan ile el sıkışan Nadir Gencel, kırmızı siyahlı takımın yeni teknik patronu oldu.
2016-2017 futbol sezonuna Yozgatlı gençlerden oluşan bir kadro kurduklarını ve takımın başına Antrenör Bahadır Uslu’yu getirdiklerini belirten Yemenoğlu Yozgatspor Kulüp Başkanı Mehmet Yemenoğlu, “ ligin dördüncü haftasına Antrenörümüz Bahadır Uslu ile yollarımızı ayırdık.
Son üç maçta takımımız Genel Kaptanımız Abdurrahman Doğan yönetiminde müsabakalara çıktı. Grubumuzda ligde oynadığımız 7 maçın 7’sinide kazanarak 21 puanla ilk yarıyı lider kapattık ve önemli bir başarıya imza attık.
İlk yarı sonrası İl Özel İdarespor’la yollarını ayıran Antrenör Nadir Gencel ile anlaşma sağladık.
Nadir hocamızı yakinen tanıyorum. Futbol bilgisi ve tecrübesi ile takımıza çok şeyler katacağına inanıyorum” dedi. Yemenoğlu Yozgatspor olarak bu yıl yine hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Yemenoğlu “belirlediğimiz hedefe sezon sonunda ulaşacağımıza inanıyorum. Takımıma güveniyorum. Bunu başaracak güçteyiz” diye konuştu.
Kırmızı siyahlı takımın yeni Antrenörü Nadir Gencel ise, kırmızı siyahlı takımda olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “ bana inanıp bu göreve getiren Yemeneoğlu Yozgatspor yönetimine teşekkür ederim. Buraya başarılı olmak için geldim. Bana güvenen insanları mahcup etmemek ve belirlediğimiz hedefe ulaşmak için var gücümle çalışacağım” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19