""

Yemenoğlu Yozgatspor’da hedef şampiyonluk « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:34

Yemenoğlu Yozgatspor’da hedef şampiyonluk

Yozgat Birinci Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Yemenoğlu Yozgatspor, 6’da 6 yaptı.

Yemenoğlu Yozgatspor’da  hedef şampiyonluk
Son Güncelleme :

01 Kasım 2016 - 17:30

2016-2017 Yozgat Birinci Amatör Küme B Grubu’nda mücadele veren kırmızı siyahlı ekip , ligde oynadığı maçlarda, Şefaatli Belediyespor’u 4-1 , Boğazlıyan Sağlıkspor’u 6-1 , Yerköy Köseli Bağlarbaşıspor’u 3-1, Akdağmadeni Belediyespor’u 2-0, Yozgat Bozokspor’u 2-0 ve Sorgun Gençlikspor’u 1-0 mağlup ederek 18 puanla liderliğini ve yenilmezlik unvanını sürdürdü.
Yemenoğlu Yozgatspor’un Genel Kaptanı Abdurrahman Doğan, Yozgat Amatör Küme Futbol Ligi B Grubunda şampiyonluk mücadelesi verdiklerini belirterek, “İyi bir kadroya sahibiz. Genç, koşan ve 90 dakika boyunca mücadeleyi bırakmayan bir takımımız var. Ligde oynadığımız 6 maçın altısını da kazanma başarısı gösterdik. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz.
Şu an grubun lideriyiz. Hedefimiz öncelikle gruptan birinci olarak play-off grubuna kalmaktır. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyor ve müsabakalara hazırlanıyoruz. Bu hafta sonu kendi sahamız da Yozgat Shçekspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maçtan da galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Takımım bunu başaracak güçte” dedi.
Yemenoğlu Yozgatspor Kulüp Başkanı Mehmet Yemenoğlu, Yemenoğlu Yozgatspor olarak bu sene hedeflerini şampiyonluk olarak belirlediklerini ifade ederek, “Geçen yıl elde ettiğimiz başarıyı bu yılda devam ettirtmek amacındayız. Belirlediğimiz hedefe adım adım yaklaşıyoruz. Ligde 6 hafta geride kaldı. Takımım oynadığı bütün müsabakaları kazanma başarısı gösterdi.
Şuan 18 puanla grubun lideriyiz. Bu çıkışımız ve galibiyet serileri bundan sonraki maçlarda da devam edecektir. Bunu başaracak güce sahibiz.
Ben takımıma güveniyorum. Elde edilen başarıdan dolayı teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimi kutluyorum” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19