""

“Yeni bir yaşam alanı olacak” « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:08

“Yeni bir yaşam alanı olacak”

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Milli İrade Parkı ve Kreş alanının bitmesi ile birlikte şehre yeni bir yaşam alanı daha kazandırılacağını söyledi.

“Yeni bir yaşam alanı olacak”
Son Güncelleme :

11 Nisan 2022 - 17:35

Milli İrade Parkı ve Kreş yapım inşaatı alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi alan Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, “Hava şartlarının düzelmesi ile birlikte projelerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Çalışmaları yeniden başlayan projelerimizi yerinde inceliyor ve çalışmalar hakkında bilgi alıyoruz. Milli İrade Parkı ve kreş alanımızın bitmesi ile birlikte yeni bir yaşam alanımız daha oluşacak. Şehrimize hayırlı olsun. Rabbim Yozgat’a hizmet konusunda bizleri muvaffak eylesin.”dileklerinde bulundu. Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.