""

Yeni hastanenin açılmasıyla hasta sevki azalacak « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 01:55

Yeni hastanenin açılmasıyla hasta sevki azalacak

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, 475 yataklı Yozgat Şehir Hastanesinin hizmete açılmasıyla yoğun bakım sevkini azaltacağını söyledi.

Yeni hastanenin açılmasıyla  hasta sevki azalacak
Son Güncelleme :

28 Aralık 2016 - 7:00

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. İsmail Kurca, yaptığı açıklamada hastanenin açılmasıyla başka illere sevk oranlarının düşeceğini belirterek ” Yozgat Şehir Hastanesiyle birlikte Yozgat’ta hizmet kapasitesi artmış olacak. Yeni açılan birimler arsında yer alan yoğun bakımlarımızla birlikte sevk oranlarımız düşecek. Var olan yoğun bakımlara ek olarak açılan ve seviyesi yükseltilen yoğun bakımlarımızda kaliteli, hızlı, enfeksiyonsuz hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
Dr. Kurca, Yozgat ‘ta hizmete girecek olan Şehir Hastanesiyle yeni açılacak olan birimleri şöyle sıraladı: “6 yataklı 2. Seviye Koroner Yoğun bakım ünitesi,6 Yataklı 3. Seviye Kalp Damar Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi, 6 Yataklı 2. Seviye Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi13 yataklı 3 Seviye Yeni doğan Yoğun Bakım Ünitesi ile Yozgat’ta sevkler azalacak.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.