""

Yerköy Belediyesi’ne 2 temizlik aracı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:23

Yerköy Belediyesi’ne 2 temizlik aracı

Yerköy’de temizlik ve çöp toplama hizmetlerinde yeni bir dönem başlıyor.

Yerköy Belediyesi’ne 2 temizlik aracı
Son Güncelleme :

02 Ocak 2017 - 7:00

Çöp toplamada kullanılan araç filosu yenilenirken, bu yenilik hareketinden ilçedeki çöp konteynırları da nasibini alacak. Yüksek atık toplama aracı olmak üzere toplam 2 yeni araç Yerköy’de hizmete girdi.
Yeni araçlar Belediye Binası önünde teşhir edilirken, konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Ağaoğlu; yeni araç filosu ile deyim yerindeyse Yerköy’de çöp toplama işine daha önem verildiği ve hızlandırıldığını söyledi.
Yerköy Daha önce aldığımız konteynırlar ve yeni araçlarla birlikte temizlik anlamında çok daha farklı bir yapıya bürünecek. Biz bu temizliği yapmakla yükümlüyüz. Fakat Yerköy’ü temiz tutmak ve sahiplenmek de vatandaşlarımızın görevi diye düşünüyorum. Çevre konusunda vatandaşlarımızın da duyarlı olmasını ve mümkün olduğunca çevreyi korumalarını istiyorum. Belediye olarak yenilenen araç parkımızla üzerimize düşen görevin en iyisini yapmak için çalışacağız. 2 adet çöp toplama aracının Yerköy Belediye bünyesine katılmasında büyük katkısı olan Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’a katkılarından dolayı teşekkür eder, memleketimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.