""

Yerköy HEM’den yılsonu sergisi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 01:06

Yerköy HEM’den yılsonu sergisi

Yerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2016–2017 eğitim öğretim yılı içerisinde kursiyerler tarafından yapılan eserlerin sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Yerköy HEM’den yılsonu sergisi
Son Güncelleme :

26 Mayıs 2017 - 7:00

Sergi açılışına Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Okul Müdürleri, Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı.Kaymakam Şengök ve diğer protokol üyeleri tarafından serginin açılış kurdelesi kesilerek stantlar gezildi.Kaymakam Şengök, sergide birbirinden güzel el emeği göz nuru eserlerin sergilendiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.Sergilerin hazırlanmasında büyük emeği geçen Gül Payam ise; “Sergilediğimiz ürünler aylar öncesinden kursiyerlerimizle birlikte yoğun bir çalışma içerisinde hazırlanarak son haline getiriliyor. Kim ne yapmak isterse onu yaparak sergiye hazırlıyor” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.